Hemstädning

Hemstädning

Att anlita en städfirma i Smedjebacken för att utföra din hemstädning kommer att bidra till en större hemtrivsel men även att du sparar tid som du istället kan göra något roligare med. Du kan själv bestämma hur ofta du vill få städat hemma, en gång varje vecka, varannan vecka, en gång per månad eller utifrån dina egna önskemål. Efter att du fått städat hemma är det enkelt att själv underhållsstäda lite fram till dess att städarna återkommer. Vid en hemstädning ingår dammsugning, avtorkning av golv, rengöring av hyllor, bänkar, möbler, utvändig rengöring av skåp, lådor och vitvaror. Toaletten, badrum och alla övriga rum städas också så att det blir helt rent och luktar gott.

 

Skräddarsydd hemstädning

Arbetskällan är en städfirma i Smedjebacken som erbjuder privatpersoner och företag städning. Vi kan skräddarsy din hemstädning helt utifrån dina önskemål genom att lägga till ytterligare städtjänster som exempelvis diskning, tvätt, byte av sängkläder och vattning av blommor. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din hemstädning. Du kan också boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kommer ut till din bostad för att lyssna på dina önskemål och lämna råd kring din städning, utan några förpliktelser.


Fler tjänster vi utför

Välkommen att boka ett gratis möte med Arbetskällan!

Under mer än 10 år i städbranschen har vi hjälpt många kunder med noggranna städtjänster från vår serviceinriktade personal. Här nedan kan du kontakta oss för gratis möte!