Hemstädning

Hemstädning

Funderar du på att ta hjälp med hemstädning? Grattis till ett bra val som sparar in rejält med tid som du kan lägga på någonting roligare!
 

Skräddarsydd hemstädning utförd av rutinerad personal

På Arbetskällan, din lokala städfirma i Smedjebacken, vet vi att städning är både tidskrävande och stressande för de flesta. Vår strävan är därför att hjälpa dig att frigöra värdefull tid genom att hjälpa dig med hemstädningen. Vi ser till att din bostad städas noggrant såväl som effektivt och värnar om att du ska känna dig trygg med oss i ditt hem. Med oss får du alltid högkvalitativ städning till ett bra pris!

 
Nyttja RUT-avdraget när du anlitar oss för din hemstädning

När du anlitar vår städfirma  i Smedjebacken med omnejd för hemstädning kan du minska dina kostnader rejält genom att ta del av RUT- avdraget. Med hjälp av RUT-avdraget kan du reducera kostnaden för städningen – du får så mycket som 50 % i avdrag på våra arbetskostnader. Att unna sig hemstädning är alltså en lyx som inte alls är dyr!

 

Vill du veta mer om vår städfirma i Smedjebacken och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag - vi ser fram emot att höra från dig!

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov!