Välkommen till Arbetskällan

Välkommen till Arbetskällan

Arbetskällan är din lokala flytt- och städfirma i Smedjebacken! Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tjänster inom flytt, hemstädning och trädgårdsskötsel i Smedjebacken och närliggande orter.

På Arbetskällan arbetar vi efter visionen att frigöra värdefull tid åt dig som du kan ägna åt sådant du vill göra mer i livet. Kärnan i vår verksamhet är rutinerad och erfaren personal,  god kundkontakt och och prisvärda tjänster av hög kvalitet. Vår rutinerade personalstyrka arbetar noggrant och effektivt med dina önskemål i fokus och har full koll på vad som krävs för ett slutresultat som överträffar dina förväntningar. 

 

Smidiga helhetskoncept för dig som ska flytta

Vi vet att det är mycket att tänka på inför en flytt. Vi erbjuder  därför ett smidigt och prisvärt helhetskoncept där både flyttstädning och flytthjälp ingår. Självklart ser vi till att du får ta del av RUT-avdraget när du anlitar oss!

 

Är du intresserad av att anlita vår flytt- och städfirma i Smedjebacken är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi berättar gladeligen mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt!


Tjänster på Städfirma Smedjebacken

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov! 

Kontakta oss på Arbetskällan

Få offert