Låt proffs på trädgårdsskötsel i Smedjebacken sköta din trädgård

Känner du att du lägger mer tid än du skulle önska på att arbeta i trädgården? Genom att låta oss ta hand om din trädgård kan du istället lägga din tid och energi på sådant du hellre gör – utan att känna stress över att din trädgård förfaller!

Funderar du på att ta hjälp med trädgårdsskötsel i Smedjebacken eller närliggande orter i Dalarnas län? Då har du kommit rätt! På Arbetskällan har vi lång erfarenhet av trädgårdsskötsel och har kompetensen som krävs för att se till att du får trädgården du alltid drömt om. Trädgårdsskötsel är vår passion, och vi arbetar alltid efter målsättningen att överträffa dina förväntningar inför vad professionell trädgårdsskötsel kan göra för just din trädgård! Välkommen att kontakta oss för att ta reda på mer om Arbetskällan och hur vi kan hjälpa just dig!
 

Fördelar med att låta oss hjälpa dig med trädgårdsskötsel i Smedjebacken

Att låta oss hjälpa dig med trädgårdsskötseln medför många fördelar:

  • Du sparar tid och energi

Alla som har en egen trädgård vet att det krävs mycket omsorg, tålamod och en hel del tid för att den ska hålla sig fin. Även om du har gröna fingrar och tycker att trädgårdsarbete är roligt kan det vara skönt att ta hjälp med de mindre roliga, tidskrävande bitarna inom trädgårdsskötsel för att få tid över till annat du hellre gör. Genom att lämna din trädgård i våra trygga händer slipper du alltså ägna mer tanke och kraft än du har lust med åt din trädgård!

  • Du får flexibel hjälp anpassad efter dina önskemål

På Arbetskällan med utgångspunkt i Smedjebacken kan trädgårdsskötsel. Vi tar oss an stora som små uppdrag och kan hjälpa dig med allt från gräsklippning till beskärning av buskar och träd, rensning av ogräs, krattning av löv och total skötsel av din trädgård. Du väljer själv i vilken omfattning du vill ha vår hjälp och vi utgår alltid från dina behov och önskemål. Vi är övertygade om att dina idéer och önskemål i kombination med vår spetskompetens inom trädgårdsskötsel kommer att leda till att du kan förverkliga din drömträdgård!

  • Du har rätt att göra RUT-avdrag för våra arbetskostnader

När du i egenskap av privatperson anlitar oss för att hjälpa dig med trädgårdsskötsel i Smedjebacken eller närliggande orter har du rätt att få RUT-avdrag på din faktura. Du får göra ett avdrag på hela 50 % av våra arbetskostnader. Att ta hjälp med trädgården är alltså en prisvärd investering som inte alls är kostsam!


Kontakta oss för en kostnadsfri offert för trädgårdsskötsel i Smedjebacken

Vill du veta mer om hur vår städfirma i Smedjebacken kan hjälpa dig med trädgårdsskötsel? Tveka då inte att kontakta oss redan idag. Våra medarbetare står alltid redo att berätta mer om oss och våra tjänster. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov!