Kontakta oss på Arbetskällan

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår flytt- och städfirma i Smedjebacken eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så hittar vi en lösning för dig!

Grundstommen i vår verksamhet är skicklig personal, god kundservice och högkvalitativa och prisvärda tjänster som vi kan vara stolta över. På vårt företag har vi en bred kompetensbas, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster såsom flyttstädning, flytthjälp, hemstädning och trädgårdsskötsel i Smedjebacken med omnejd. Vi arbetar kundnära och är måna om en öppen dialog med dig för att säkerställa att vi utför vårt uppdrag på bästa tänkbara sätt enligt dina önskemål och behov.

 

Varmt välkommen att kontakta vår flytt- och städfirma i Smedjebacken så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Vi är alltid redo att ta oss an nya uppdrag, stora som små!

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov! 

Vi visar stolt upp recensioner från våra kunder

Vi arbetar alltid med dig som beställare i fokus. Nu ser vi fram emot att får göra dig lika nöjd som de som har recenserat oss nedan 
A
Bra gäng, lätt att kommunicera med. Bra priser!
Anders
C
Duktiga, pålitliga, kommer när de lovat. Bra pris.
Carita H.
R
Nöjd med städningen och personal. Alltid tillmötesgående, så bra😊
Raija Collin