Viktigt att tänka på när du ska anlita flyttfirma i Smedjebacken

Att anlita en professionell flyttfirma i Smedjebacken är ett utmärkt sätt för dig att förenkla när det är dags att byta boende. Idag är det många som väljer att anlita, istället för att flytta på egen hand.

En flyttfirma kan hjälpa dig med allt från packning till bärhjälp ut och in i det nya boendet. Naturligtvis finns de även där för fraktning av dina saker. Det finns många saker att tänka på när du ska anlita flyttfirma för din flytt. Här kan du läsa mer om vad som gäller och vad du behöver ha i åtanke!

  • Anlita en flyttfirma med en bra försäkring och garanti
  • Nyttja RUT-avdraget för lägre kostnader
  • Se till att allt är packat och klart inför flyttdagen


Skydda dina saker med en bra försäkring

En seriös och professionell flyttfirma i Smedjebacken ska kunna erbjuda kunderna ett bra och brett skydd om något skulle hända i samband med flytt. Även om personalen är mycket kunnig och utbildad finns det risk för att föremål kan skadas eller gå sönder. En försäkring säkerställer att du får dina saker ersatta om olyckan skulle vara framme. En seriös flyttfirma erbjuder en trygg försäkring för att du ska känna dig säker med att anlita företaget i samband med din flytt. Flyttfirman packar rätt och lastar de allra känsligaste föremålen längst in för ökat säkerhet.


Flyttfirmor utan en försäkring bör du akta dig för. Oavsett om du har känsliga möbler och föremål eller inte, vill du troligtvis inte att något ska gå sönder. När du anlitar en flyttfirma är det trots allt för att få professionell hjälp och expertis inom området. Du ska kunna luta dig tillbaka och slippa oro under flyttens gång. Med en flyttfirma i Smedjebacken får du garanti på arbetet från början till slut. De finns på plats för att hjälpa dig med flyttstädningen, till exempel genom en komplett helhetslösning för alla behov.

Förbered din bostad inför flyttdagen

När det väl är dags att flytta är det viktigt att din bostad är så förberedd som möjligt. Med det menas att du bör ha packat alla saker som du ska med dig i flytten och slängt det som ska slängas innan flyttbilen är på plats. Det är viktigt att personalen har bra och smidig tillgång till alla möbler och kartonger som ska lastas. Du kan med fördel använda dig av olika tjänster för att få hjälp med packning dagarna innan om så önskas. Detta är ett alternativ som många väljer att använda sig av.


När alla kartonger och möbler är lastade behöver bostaden flyttstädas. Kanske har du redan hunnit städat ut en del själv eller så inväntar du en städfirma. Professionella och kunniga medarbetare från Smedjebacken har lång erfarenhet och kunskap om flyttstädningar och ser till att din bostad blir i toppskick. När du ska anlita en flyttfirma i Smedjebacken är det rekommenderat att du matchar in flyttdatumet med flyttstädningen, så att allt går hand i hand. Detta kan du naturligtvis få hjälp med att se till så att allt klaffar, det ger dig en smidig helhetslösning under din flytt.

Nyttja RUT-avdraget när du anlitar flyttfirma i Smedjebacken

Att anlita en flyttfirma är bekvämt på många sätt. Du får hjälp med allt från städning till den faktiska flytten. Dock är det inte ovanligt att undvika att anlita hjälp, just på grund av de högre kostnaderna. Genom att använda dig av RUT-avdraget kan du dock få avdrag på både flyttjänsterna såväl som flyttstädningen. RUT-avdraget ger dig en 50 % reducering på den totala arbetskostnaden och du har upp till 50 000 kronor om året att använda dig av. Flyttfirman är bara i behov av ditt personnummer och sköter därefter hela kontakten med Skatteverket. Snabbt, smidigt och enkelt!
Välkommen att kontakta oss! Vi är en erfaren och populär städfirma i Ludvika som bl a utför tjänsterna flyttstädning, hemstädning och trädgårdsskötsel.

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov!