Anlita oss för trädgårdsskötsel i Smedjebacken

Vill du ha en vacker trädgård men samtidigt slippa allt det tunga arbetet med att klippa gräs, rensa ogräs, kratta löv och klippa häcken? Då kan du anlita oss som har skickliga medarbetare som hjälper dig med din trädgårdsskötsel i Smedjebacken.

Har du en trädgård som känns vildvuxen för att du själv inte har tid eller ork att sköta om trädgården kan du anlita ett företag som är specialister på trädgårdsskötsel i Smedjebacken. Vi på Arbetskällan kan hjälpa dig att få ordning på din trädgård så att den ser välskött och frisk ut under hela säsongen eller vid behov. Våra medarbetare är utbildade inom branschen och har en stor erfarenhet vilket gör att de klarar av att utföra alla typer av trädgårdsarbeten, även klippa häckar, ansa buskar eller beskära träd. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din trädgårdsskötsel i Smedjebacken.

 

Anlita oss då du vill få en representativ trädgård

Vi utför trädgårdsskötsel i Smedjebacken åt ett flertal kunder varje säsong vilket har gett oss mängder av goda omdömen. Det gör att vi är säkra på att även du kommer att bli en av våra nöjda kunder. Vi kan hjälpa dig med allt inom trädgårdsskötsel som bland annat beskärning av buskar och träd, moss-bekämpning, ogräsrensning, gräsklippning, kratta löv och plantera nya växter. Vi kan också åta oss en storstädning av din trädgård, exempelvis inför vintern och/eller inför sommaren och transportera bort trädgårdsavfall och annat skräp. Du bestämmer själv vad du vill att vi ska göra i din trädgård och hur ofta du vill få hjälp.

 

Övriga hushållstjänster som vi erbjuder

Utöver trädgårdsskötsel i Smedjebacken kan vi också erbjuda dig andra tjänster som exempelvis snöskottning under vintern, hemstädning, flyttstädning och storstädning. Flera av våra kunder kombinerar hemstädning med enklare trädgårdsskötsel och frigör därmed betydande med tid som de kan använda till roligare saker. Vill du också få mer tid över till något mer värdefullt kan du vända dig till oss för diskussion om hur vi kan hjälpa dig med din trädgård eller din hemstädning.

 

Boka kostnadsfritt hembesök

Om du behöver hjälp med din trädgårdsskötsel i Smedjebacken kan du vända dig till oss på Arbetskällan som har skickliga medarbetare med stor kunskap inom trädgårdsskötsel. Vi åtar oss enstaka trädgårdsuppdrag men kan också utföra löpande trädgårdsarbeten för att se till att din trädgård är snygg under hela säsongen. Arbetskällan är en städfirma i Smedjebacken som erbjuder flera olika tjänster till både privatpersoner som företag som exempelvis trädgårdsskötsel, städning och flytthjälp. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera dina behov och lämna en offert med ett konkurrenskraftigt pris för din trädgårdsskötsel. 

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov!