Att flytta behöver inte vara jobbigt. Flyttfirma i Smedjebacken har helhetslösningen

Är du i färd med att flytta? Genom att anlita vår flyttfirma i Smedjebacken för flytthjälp och flyttstädning lämnar du över ansvaret för de jobbiga delarna med flytten. Istället kan du lägga din tid och energi på det du tycker är roligt – som att köpa ny inredning till din nya bostad!

Inför en flytt är det mycket att tänka på och många olika saker som ska fixas. Du behöver ordna med allt från att teckna hemförsäkring till adressändring till lån och packning, något som ofta kräver mycket tid och energi. Men att flytta behöver inte vara jobbigt för det! Genom att anlita en professionell flytt- och städfirma i Smedjebacken får du både flytthjälp och hjälp med flyttstädningen, någonting som garanterat kommer att ge dig mycket tid över till de roligare delarna med din flytt! 

Ta hjälp av vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken

Arbetskällan är din lokala städ- och flyttfirma i Smedjebacken. Vi erbjuder smidiga flexibla helhetslösningar för dig som vill ta hjälp med hemstädningen innan flytten samt få professionell flytthjälp i Smedjebacken och närliggande orter. Hos oss arbetar en rutinerad personalstyrka med lång erfarenhet inom branschen som ser till att din flytt blir en rolig och stressfri upplevelse. Du slipper många timmar av tungt fysiskt arbete samtidigt som du slipper oroa dig över att någonting går sönder – till ett riktigt bra pris!

Vi kan hjälpa dig med delar av din flytt eller med hela processen. Våra erfarna medarbetare hjälper dig gladeligen med allt från packning till flytthjälp och flyttstädning. Du bestämmer själv i vilken omfattning du vill anlita oss, men en stark rekommendation är att överlåta både flytthjälp och flyttstädning åt oss för att slippa känna stress och istället fokusera på planerandet och det roliga med din flytt.

Nyttja RUT-avdraget när du anlitar vår flytt- och städfirma i Smedjebacken

När du anlitar vår flytt- och städfirma i Smedjebacken med omnejd kan du nyttja RUT-avdraget. Detta innebär att du har rätt att göra ett avdrag på 50 % av våra arbetskostnader när du anlitar oss, vilket är nästan hälften av totalsumman. Att ta hjälp med de tids- och energislukande delarna av din flytt är alltså en investering som inte alls behöver bli dyr! Givetvis ser vi till att RUT-avdraget dras av direkt på din faktura. Du behöver alltså inte göra någonting alls för att få ta del av skattereduktionen.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vill du veta mer om hur vår städ- och flyttfirma kan hjälpa dig med våra tjänster för att göra din flytt till en smidigare och roligare upplevelse? Då är du välkommen att kontakta oss redan idag. Vi berättar mer än gärna mer om våra helhetslösningar och hur vi kan bistå just dig, och lämnar givetvis en kostnadsfri offert om så önskas.

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov!