Anlita vår flyttfirma för flytthjälp till rättvisa priser

Att flytta kan vara både tungt och tidskrävande. Om du anlitar en flyttfirma i Smedjebacken kan vi hjälpa dig med din flytt så att den sker effektivt och smidigt. Vi innehar självklart alla nödvändiga försäkringar så att din flytt sker under säkra och skyddade förhållanden.

Är det dags att flytta kan det lätt bli en stökig period där du behöver lägga ned en hel tid på att packa dina saker som ska flyttas till den nya bostaden. Om du vill få hjälp med din flytt kan du vända dig till en professionell flyttfirma i Smedjebacken som kan bistå dig med allt från packning, bärhjälp och transport. Våra medarbetare är noggranna och hanterar ditt flyttgods med största varsamhet. Det gör att du kan vara säker på att dina saker kommer fram till din nya bostad i samma skick som de lämnade den gamla. Du kan kontakta oss på Arbetskällan för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med din flytt till rättvisa priser.

 

Flytthjälp i Dalarna

När du ska flytta till en ny bostad kan du vända dig till en flyttfirma i Smedjebacken som kan erbjuda dig flyttjänster till attraktiva priser. Vi kan hjälpa dig med allt från packning, bärhjälp, transport men också att transportera möbler för magasinering eller avfall till återvinningen. Vi har transportbilar i flera olika storlekar och kan åta oss både mindre som större flyttuppdrag för både privatpersoner som företag i Dalarna. För att boka en flytt eller för mer information om våra tjänster kan du kontakta oss på Arbetskällan genom formuläret på vår hemsida.

 

Flyttstädning

I samband med att du ska flytta är det en hel del saker som du behöver tänka på som exempelvis packning, transport av bohag och mycket annat. Då kan det vara ganska skönt att slippa tänka på flyttstädningen i den gamla bostaden. Om du anlitar oss för din flyttstädning kan du vara trygg med att städningen utförs korrekt och noggrant så att den direkt blir godkänd. Då kan du istället lägga din tid på att komma igång i din nya bostad istället.

 

Kontakta oss för mer information

Arbetskällan är en städfirma i Smedjebacken som tillhandahåller tjänster som flytthjälp, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning och trädgårdsskötsel i Dalarna. Vi utför uppdrag åt både privatpersoner och företag i Dalarna med omnejd. Våra duktiga medarbetare är utbildade och erfarna inom sina respektive områden och utför alltid arbetet i tid och med ett proffsigt resultat. Du är välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt möte där vi kan lyssna på dina behov. Därefter kan vi lämna ett prisförslag med ett rättvist pris för ditt uppdrag. Vi innehar alla nödvändiga försäkringar och lämnar också garantier på våra utförda arbeten. 

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov!