Fastighetsskötsel

Fastighetsskötsel

Behöver du hjälp med fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel i Smedjebacken? Vi på Arbetskällan är en städfirma i Smedjebacken som också kan erbjuda dig tjänster som exempelvis gräsklippning, vattning av växter, snöskottning, och enklare snickeriarbeten. Det gör att du slipper tänka på att gräsmattan inte är klippt eller att du måste greppa snöskyffeln det första du gör då du kommer hem efter arbetet en dag då det har snöat. Vi kan erbjuda privatpersoner och företag skräddarsydd fastighetsskötsel i Smedjebacken till konkurrenskraftiga priser. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster. Du kan också boka ett hembesök där vi kan lyssna på dina önskemål och lämna råd kring din fastighetsskötsel, utan att du förbinder dig för något.

 

Fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel i Smedjebacken

Arbetskällan är en städfirma i Smedjebacken som erbjuder privatpersoner och företag tjänster som bland annat hemstädning, flyttstädning, flytthjälp, trädgårdsskötsel och fastighetsskötsel. Våra medarbetare är utbildade och har varit verksamma inom sina respektive arbetsområden under en lång tid. Det gör att våra medarbetare är noggranna, kunniga och erbjuder en hög servicenivå. Det borgar för att du alltid får arbetet korrekt utfört och med ett perfekt resultat. När du anlitar oss kan du använda dig av RUT-avdraget vilket innebär att du kan göra ett avdrag på 50 procent av våra arbetskostnader. Vi kan självklart ombesörja så att du får avdraget direkt på vår faktura.


Fler tjänster vi utför

Välkommen att boka ett gratis möte med Arbetskällan!

Under mer än 10 år i städbranschen har vi hjälpt många kunder med noggranna städtjänster från vår serviceinriktade personal. Här nedan kan du kontakta oss för gratis möte!