Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Det krävs både tid, omsorg och tålamod för att en trädgård ska hålla sig fin. Vi erbjuder flexibla upplägg där väljer vad du vill ha hjälp med och hur ofta du vill att vi kommer. Vi har kompetensen som krävs för att kunna hjälpa dig med allt från gräsklippning till beskärning av träd och buskar, ogräsrensning, trädgårdsstädning och allt däremellan. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag om du är intresserad att att ta hjälp med din trädgårdsskötsel i Smedjebacken eller i närliggande orter!

 

När du anlitar oss för trädgårdsskötsel i Smedjebacken får du alltid:

  • En vacker trädgård

Vår rutinerade personal ser till att du får en vacker och välmående trädgård att trivas i utan att du behöver lägga hela din fritid på trädgården!

  • Riktigt god service

Vi är måna om att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med oss under hela vårt samarbete. Därför strävar vi alltid efter att erbjuda dig bästa möjliga kundservice.

  • Flexibla lösningar

Vi tillhandahåller flexibla lösningar anpassade efter dina behov och önskemål. Vare sig du vill ha hjälp med trädgårdsskötsel veckovis eller vid ett enstaka tillfälle har vi en prisvärd lösning för dig! 

  • Rätt till RUT-avdrag

När du i egenskap av privatperson anlitar oss för trädgårdsskötsel i Smedjebacken har du rätt att nyttja RUT-avdraget


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov!