Flyttstädning

Flyttstädning

Är det dags att flytta till en ny bostad kan det vara skönt att kunna anlita en städfirma i Smedjebacken som tar hand om din flyttstädning. Då kan du istället fokusera på att komma igång i din nya bostad med vetskapen om att städning utförs så att den kommer att bli godkänd av din gamla hyresvärd. Om din gamla bostad av något skäl behöver saneras, exempelvis om någon har rökt i lägenheten under många år, så kan vi även hjälpa till med saneringen. Vid en flyttstädning ingår en komplett och ordentlig städning av hela bostaden inklusive miljövänliga rengöringsmedel. Du kan kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med din flyttstädning och få ett prisförslag med ett fast pris för din städning.

 

Anlita en städfirma i Smedjebacken

Genom att överlåta flyttstädningen till oss på Arbetskällan får du mer tid över till annat som bland annat att packa upp din flyttlast eller planera för din kommande inflyttningsfest. Du kan använda dig av RUT-avdraget i samband med vår flyttstädning. Det gör att du kan göra ett skatteavdrag på 50 procent av våra arbetskostnader. Självklart kan vi göra avdraget direkt på fakturan så du slipper ligga ute med pengarna samtidigt som vi tar över all administration.


Fler tjänster vi utför

Välkommen att boka ett gratis möte med Arbetskällan!

Under mer än 10 år i städbranschen har vi hjälpt många kunder med noggranna städtjänster från vår serviceinriktade personal. Här nedan kan du kontakta oss för gratis möte!