Flyttstädning

Flyttstädning

Är du i färd med att flytta? Då rekommenderar vi starkt att du tar hjälp med flyttstädningen. På så sätt sparar du tid och kraft som du istället kan ägna åt de roligare delarna med flytten. Dessutom slipper du oroa dig för att din flyttstädning inte blir godkänd – något som i värsta fall kan bli en dyr historia. I så fall blir det du som tidigare boende som är ersättningsskyldig för en ny flyttstädning. 
 

Vår skickliga personal hjälper dig med flyttstädning i Smedjebacken

På Arbetskällan arbetar en rutinerad och engagerad personalstyrka som du kan räkna med! Vi ser till att din flyttstädning utförs grundligt och korrekt och ser till att ditt hem blir skinande rent innan du lämnar över det till nästa person.
 

Nyttja RUT-avdraget när du anlitar oss för flyttstädning

När du anlitar vår städfirma i Smedjebacken för flyttstädning har du rätt att göra RUT-avdrag, något som reducerar dina arbetskostnader rejält. Givetvis ser vi till att du får RUT-avdraget direkt på din faktura.

Vill ta del av våra tjänster och anlita oss för flyttstädning i Smedjebacken eller i en närliggande ort? Du är då varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert! 


Fler tjänster vi utför

Kontakta oss på Arbetskällan

Vill du anlita vår städ- och flyttfirma i Smedjebacken med omnejd? Fyll då i formuläret nedan, så tar vi fram den bästa lösningen för just dig och dina behov!